Снимка и видео: Отровното трио, фейсбукЕдино лидерите на Отровното трио -

...
Снимка и видео: Отровното трио, фейсбукЕдино лидерите на Отровното трио -
Коментари Харесай

Бабикян: Рашидов не говори като творец, а като партиен секретар на ГЕРБ

Снимка и видео: " Отровното трио ", фейсбук

Едино водачите на " Отровното трио " - Арман Бабикян, отговори брутално на Вежди Рашидов, който си позволи реплика против протестиращите сутринта в ефира.

В изявлението си от протестната естрада довечера Арман Бабикян, който е част от „ Отровното трио “ насочи остри рецензии към изявлението на депутата от ГЕРБ Вежди Рашидов, който тази заран пред bTV съобщи, че „ хвърлящите яйца протестиращи би трябвало да бъдат глобявани “, написа debati.bg.

 „ Един същински създател, който упорства за моралното си право да дава хубост на света, без значение дали е ваятел, стихотворец, режисьор, би трябвало да има чувство кое е това, което омърсява една институция или постройка. Бих споделил, би трябвало Вежди Рашидов да разсъждава по-малко за парите си в КТБ и да се замисли най-малко за момент дали постройките, за които приказва не са омърсени от вътре, от неговите съпартийци, съуправляващи. Дали не са омърсени с корупция, с калинки? Изглежда тази нечистотия господин Рашидов не вижда “, съобщи Бабикян.

Той добави, че Рашидов не приказва като създател, а като партиен секретар на ГЕРБ и позицията му е жалка и даде за образец над хилядата представители на креативната колегия, които застанаха с имената си зад митинга и неговите цели.

По-рано денем от „ Отровното трио “ оповестиха, че дружно с отзовалите се на тяхната покана представители на Политическа партия „ ИТН “ и Гражданска платформа „ Изправи се.БГ ”, ще основат обща мрежа от доброволци – наблюдаващи на изборния развой.  

Протестът протича умерено, без провокации. Движението по бул. “Цар Освободител “ и Българска народна банка още веднъж беше блокирано. Тази вечер митингът е подсилен от възрастни хора. Те издигнаха транспарант с надпис – “Стига пенсионерска бедност “ и показаха възмущението си от отпуснатите им 50 лева бонус. Очаква се както всяка вечер митингът да премине в шествие до Орлов мост.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР